Usein kysytyt kysymykset

Olen aiemmin opiskellut Jyväskylän yliopistossa, mutta en muista käyttäjätunnustani tai salasanaa.

Voit käydä tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä tietosi OMA-palvelussa näiden ohjeiden mukaisesti. Mikäli et muista aiempia tunnuksiasi, voit klikata kirjautumissivulla kohtaa "Unohditko salasanasi", jotta pääset tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla.

Minulla on käytössä eri sähköpostiosoite kuin aiemmin Jyväskylän yliopistossa opiskellessani, joten kirjautuessa ILPO-portaaliin, sähköpostiani ei tunnisteta ja minua pyydetään uudelleen rekisteröitymään.

Päivitä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi OMA-palvelussa (löydät ohjeen täältä) ja kirjaudu ILPO-portaaliin uudelleen. Salasanan päivittäminen vaatii sähköisen tunnistautumisen esim. verkkopankkitunnuksilla.

Miten pääsen verkko-oppimisympäristöön?

Ilmoittautumisen jälkeen löydät linkin oppimisympäristöön opintojakson sivuilta. Tarkemmat oppimisympäristön kirjautumisohjeet ja käyttäjätunnuksesi löytyvät opintojakson sivun alaosasta ilmoittautumisen jälkeen.

Keneen olen yhteydessä, jos minulla on kysyttävää opintojakson sisällöistä tai suorittamisesta?

Opintojaksojen sivuilla kerrotaan aina myös opintojaksojen vastuuopettajat. Näissä kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan opettajaan.

Keneen olen yhteydessä, jos minulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen?

Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia ilmoittautumisprosessiin liittyen, ota yhteyttä opiskelun palveluihin HelpJYU-palvelun kautta.

Opiskelun palvelupiste palvelee myös puhelimitse (p. 029 441 8080) arkisin klo 12–15.

Työnantajani haluaa maksaa opintomaksuni, mitä teen?

Opintoihin ilmoittautuessaan opiskelija maksaa opintomaksun verkkopankissa. Näin ollen lasku muodostuu aina opiskelijalle itselleen, emmekä me valitettavasti voi muuttaa laskun saajaksi ketään muuta. Tällaisissa tapauksissa opiskelija on ensin maksanut laskun itse ja sopinut tämän jälkeen työnantajansa kanssa siitä, miten työnantaja korvaa tämän opiskelijalle.

Olen suorittanut opintoni valmiiksi, mistä voin saada opintosuoritusotteen?

Löydät ohjeet opintosuoritusotteen tilaamiseen täältä: https://www.jyu.fi/fi/opiskelijalle/opintojen-suorittaminen/opintosuoritusote